SmartBoard – one overview of all data in your personal dashbard

ESG er blevet en afgørende faktor for validring af din virksomhed

ESG, eller Environmental, Social og Governance, har de seneste år spillet en stadig større rolle for mange virksomheder. Dette skyldes, at der er voksende fokus og efterspørgsel fra investorer og andre interessenter på at have viden om virksomheders indvirkning på miljøet, samfundet og deres interne governance strukturer.

I en virksomhed er det derfor vigtigt at vægte en ESG report højt. Dette er ikke kun vigtigt for virksomhedens omdømme, men også for at tiltrække og fastholde investorer.

Mange investorer vælger nemlig i dag at investere i virksomheder, der har en god ESG performance og viser engagement indenfor de tre områder. En ESG report gør det muligt for virksomheden at vise, hvad der gøres for at påvirke positivt indenfor miljø, sociale forhold og governance.

Dette kan omfatte alt fra reduktion af CO2-udledning, til gode arbejdsforhold og løn- og ansættelsespolitikker, samt information om virksomhedens ledelse og interne governance strukturer. En ESG report kan være en udfordring for mange virksomheder at lave, da det kræver indsamling, håndtering og analyse af en masse data.

Derfor er der kommet en løsning ved navn ESG-SmartBoard, der gør det nemt for virksomheder at få en professionel ESG report., ESG-SmartBoard tilbyder automatiserede ESG-rapporter og et dashboard, hvor man kan følge sin ESG performance 24/7. Som inspiration er der i løsningen fra CC-Interactive – et dansk software selskab, præsenteret en video der beskriver hvordan ESG rapportering kan implementeres  https://esg-smartboard.com/#product

Dette gør det nemt for virksomheder at håndtere deres ESG data og rapportere om deres bæredygtighedsindsats på en pålidelig og gennemsigtig måde. Alt i alt er ESG blevet en central del af mange virksomheders strategier og rapportering, og ved at anvende ESG-SmartBoard kan virksomheder nemt og professionelt få en ESG report, der viser deres engagement indenfor de tre områder – miljø, sociale forhold og governance

Har du spørgsmål https://esg-smartboard.com/faq/

Share This Post

More To Explore

Event

Finans Impact Award 2023

CC-Interactive participated in the  event Finans Impact Award 2023. May 3rd in Copenhagen. https://finansimpact.dk/

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Request a demonstration